Op de hei…

Op de heiBegin dit jaar heb ik een paar dagen “op de hei’ gezeten om weer meer focus aan te brengen in mijn bedrijf, wat afstand te nemen en om te kijken wat ik nu precies allemaal in mijn bedrijf aan het doen ben. In plaats van de ‘hei’ is het strand geworden, maar het effect was hetzelfde.

In deze 3 dagen heb ik:

  • heerlijk langs het strand gewandeld en mijn hoofd leeg gemaakt
  • mijn missie en visie opnieuw geschreven
  • focus aangebracht waar ik heen wil met mijn bedrijf
  • opgeschreven wat ik leuk vind en niet leuk vind in mijn werkzaamheden
  • mijn ideale klant beschreven
  • een planning gemaakt voor het komende jaar

strandDit heeft mij zoveel inzicht en rust gegeven. Ik merkte namelijk dat ik heel hard aan het werk was met allerlei zaken, maar alleen maar druk en gestrest was en het bijna niet meer leuk ging vinden om ondernemer te zijn. Na deze dagen aan het strand had ik weer overzicht, een plan van aanpak en had ik focus met mijn bedrijf voor het aankomende jaar.

Nu zijn we al in het laatste kwartaal van het jaar beland en zie ik dat er veel is gebeurd dit jaar. Ik heb nieuwe klanten, doe dingen die ik leuk vind, ben weer aan het ondernemen. Door dit jaar mijn structuur en focus te houden, is mijn bedrijf gegroeid en ben ik weer nieuwe stappen aan het ondernemen.

Herken je dit? Ben je ook ondernemer geworden maar overzie je het even niet? Ben je heel druk met werken en heb je geen focus? Ben je aan het groeien en heb je teveel werk? Neem gerust eens contact met me op voor een inspiratiesessie, ik kan je vast helpen?

Maar…….. een paar dagen hei of strand kan ik je ook zeker adviseren!