Maatwerk

Veel ondernemers zijn uit liefde voor hun vak een bedrijf begonnen. Sommigen begonnen boven op een zolderkamer, richtten hun bedrijf in en gingen doen waar ze goed in zijn; hun diensten leveren. Omdat ze klein begonnen deden ze de administratie in Excel en in Word, beantwoordden ze zelf de e-mail die binnenkwam en waren ze voornamelijk buiten op weg naar een klant.

In de jaren erna groeide het bedrijf, kwamen er meer klanten, namen de aanvragen toe, werden er medewerkers aangenomen en zat de ondernemer met vijf man personeel, een groeiend bedrijf maar nog steeds met een backoffice waarvan de inrichting nog hetzelfde was als toen hij startte op zijn zolderkamer.

Ben jij zo’n groeiende ondernemer?

  • Heb je een groeiend bedrijf, maar groeit de backoffice niet met je mee?
  • Kun je structuur gebruiken, zodat de zaken achter de schermen beter en strakker gelopen?
  • Wil jij je klanten beter van dienst zijn doordat de fundering van je bedrijf solide staat?
  • Wil jij systemen waardoor je zo min mogelijk tijd aan terugkerende taken hoeft te besteden?
Met het beter en efficiënter inrichten van je backoffice/achterkant van je bedrijf, zorg je dat er meer tijd aan de ‘voorkant’ vrijkomt!

Door mijn jarenlange ervaring als “organiseer-specialist”/professional organizer bij vele bedrijven, weet ik hoe je het beste je werkzaamheden zó kunt organiseren dat je sneller en efficiënter werkt. Ik weet hoe je de meeste tijd met de minste inspanning kunt vrij maken. Én ik weet hoe je dit zo eenvoudig en praktisch mogelijk ingericht, zodat jij ook hiermee aan de gang kan.

Door systemen in te zetten voor terugkerende taken, processen te optimaliseren en diverse taken te automatiseren krijg je meer tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan klanten en het leveren van diensten, dan aan de operationele taken die geen geld opleveren.

Wil jij ook meer tijd?

Wil je weten hoe ik jouw bedrijf hiermee kan helpen? Wil jij meer tijd hebben om AAN je bedrijf te werken? Wil je terugkerende taken zó inrichten dat ze zo min mogelijk tijd kosten? Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken hoe wij het beste de backoffice kunnen inrichten voor jouw bedrijf.