Zo is het om met mij samen te werken
Raymond Harmsen

Ik heb bij Kyra het Vip-Organiseer traject doorlopen en ben daar zeer tevreden over. Kyra begeleid je op een zeer professionele wijze door dit traject wat enorme inzichten en ideeën oplevert voor nu en zeker ook voor de toekomst. Ik vond het een inspirerend traject wat mij en mijn organisatie verder heeft geholpen. Er zijn praktische zaken die je snel en eenvoudig kunt oppakken en er zijn zaken die een langere voorbereidingstijd nodig hebben, waarin Kyra mij inmiddels ook verder heeft geholpen. Ik beveel Kyra daarom van harte aan!

Raymond Harmsen, Directeur - Nomax Project & partners

Kyra Lancee heeft van september 2017 tot en met juni 2018 gewerkt aan een handboek voor processen voor de WWZ Academie. Ik ben bezig om mijn bedrijf verkoopklaar te maken en dan is het handig als het bedrijf zoveel mogelijk onafhankelijk van jou kan draaien. Dan is het ook handig als er documenten met procedures en instructies liggen voor de opvolger. We zijn eerst aan de slag gegaan in een VIP-dag om alles op een rijtje te krijgen wat nodig was. Daarna heeft Kyra interviews gehouden met mijn teamleden om hun werkzaamheden helder te krijgen. Alles is nu vervat in een aantal documenten die samen een handboek vormen.
Kyra is een fijn mens om mee samen te werken. Ze luistert goed naar je en heeft veel geduld. Begrijpt wat je zegt en vraagt zonodig na. Kyra, ik wil je heel hartelijk danken voor de samenwerking en zal je zeker aanbevelen bij collega’s als zij procesbeschrijvingen nodig hebben!

Anne Vrieze, Directeur - WWZ Consultancy

Nooit eerder ben ik iemand tegen gekomen met zoveel deskundigheid op het gebied van ondersteunende processen. In het VIP-Organiseer traject besprak ik met Kyra alle taken die nodig zijn om mijn bedrijf te laten draaien. Heel gestructureerd en diepgaand. Dankzij Kyra heb ik veel processen kunnen stroomlijnen of helemaal automatiseren, waardoor ik er nu veel minder tijd aan kwijt ben. Ik ben daar heel blij mee. Voor een groeiend bedrijf is dat volgens mij heel belangrijk.

Martin van Dam, Managing Partner - Group 7 b.v.

Creatief worden met tijd….
Dat gaat je gebeuren als je Kyra Lancee van Organiseer je Bedrijfsgroei, inhuurt voor een praktische sessie om je werkprocessen in kaart te brengen. In een dag(deel) analyseert Kyra de dagelijkse business en zorgt zij voor tijdswinst. Tijd die gebruikt kan worden voor groei of juist voor ontspanning. Ik kan iedereen aanraden om met Kyra aan tafel te gaan. Je zult merken dat je plotsklaps tijd vindt in plaats van verspeelt.

Jolanda van der Spiegel, Directeur - The Collections
Hetty Stegeman

Kyra heeft de aanvullende kwaliteiten ten opzichte van mij en kan zo snel samen de ontwikkeling van HET ID! in kaart brengen. Met haar kennis en ervaring is ze in staat om te analyseren en concreet met tips en adviezen samen een weg te bepalen. Zelf zag ik verschillende mogelijkheden en wist niet waar te beginnen. Door het VIP-Organiseer traject te bewandelen is er een beginpunt van de weg, gefundeerd op een plan. Doordat ze blijft herhalen en hameren op het feit dat dit tijd in beslag neemt, helpt ze me te focussen en daarnaast geduld te hebben. Haar oprechtheid om te helpen zonder iets op te leggen is een prettige eigenschap hierin.

Hetty Stegeman, Directeur - HET-ID!
Marianne Mulder

Kyra heeft ons o.a. geholpen met het aanbrengen van structuur in ons netwerk. Samen met ons stelde ze een roadmap op hoe en op welke plek we onze bestanden zouden moeten opbergen om alles gemakkelijk en door alle collega’s terug te kunnen laten vinden. We boeken veel tijdwinst nu het netwerk praktischer en overzichtelijker is ingericht. Kyra werkt georganiseerd, bewaakt afspraken en helpt actief met het verbeteren van de interne bedrijfsprocessen. En niet in de laatste plaats belangrijk, met humor. Het is fijn werken met haar.

Marianne Mulder, Directeur - Veiligheidsconcept MCM b.v.

Kyra heeft bij ons de gehele backoffice opgezet en alle processen in kaart gebracht en gestructureerd; een taak welk zij vlot heeft uitgevoerd met als gevolg een structuur waar we ons als bedrijf uitstekend in kunnen vinden. Hiernaast heeft zij onze organisatie ondersteund in het plannen van grote trainingstrajecten inclusief alle randvoorwaarden om deze trajecten goed te laten verlopen. Wij zijn dan ook erg blij met alle hulp welke Kyra ons heeft geboden gedurende een zeer hectische periode om de rust terug in de organisatie te brengen.

Julian Koster, Director of Business – Pharmaceutical Consultancy Services