“Mijn diensten leveren gaat me heel goed af, maar het lukt me niet om de operationele zaken op de rit te krijgen. Terwijl ik nu eindelijk wel eens wil gaan groeien met mijn bedrijf.”

Ben jij die hardwerkende ondernemer die dit herkent?

‘Waarom zitten er geen 48 uur in een dag? Ik kom echt gewoon tijd tekort!’ Hoe vaak roep jij dit op een dag? Misschien heb je er een dag tussen zitten waarin je wel al je werk af krijgt, maar over het algemeen loop je voor je gevoel alleen maar achter de feiten aan.

‘Wat kan ik doen om niet meer geleefd te worden door de waanzin van de dag?’ Je bent alleen maar aan het hollen, aan het vliegen, brandjes aan het blussen en druk met ad hoc zaken. En hoe je je best ook doet, het lukt je niet om tijd vrij te maken voor de zaken die je écht moet doen.

  • Je voelt je schuldig naar je klanten toe, omdat je niet alle aandacht kan geven die ze verdienen.

  • Omdat je alleen maar bezig ben met werkzaamheden die “energie lekken”, voel je je futloos.

  • Je bent gestrest, want voor je gevoel ben je alleen maar als een kip zonder kop aan het rondrennen.

  • Je bent tot ’s avonds laat aan het werk, om alles zoveel mogelijk proberen af te krijgen.

  • Je voelt je moedeloos, omdat je niet weet hoe je het moet organiseren.

Ik weet dat het anders kan

Dat je wél op tijd naar huis kunt, dat je wél met de dingen bezig kunnen zijn die je energie geven. Het ontbreekt je waarschijnlijk aan overzicht en structuur. En met mijn VIP-Organiseer traject kun jij dit krijgen.

We beginnen dit traject met een VIP-dag waarmee we een analyse maken van de huidige situatie van je bedrijf. Aan de hand van de SOM7® methode, scannen we in 1 dag alle ‘afdelingen’ binnen jouw bedrijf. We gaan per ‘afdeling’ kijken hoe dit is ingericht, of dit goed loopt, of dit efficiënter kan, of je dit kunt uitbesteden, etc.

Na deze dag ontvang je een Plan van Aanpak met concrete doelen, praktisch advies en een actielijst waarmee je direct aan de slag kunt.

Wil jij ook inzicht en overzicht krijgen van de basis van je bedrijf?

Wil jij ook minimaal 10% van je tijd (2-4 uur) per week, wat kan oplopen tot wel € 10.000,- euro per jaar, besparen?

Neem dan contact met mij op voor een gratis intakegesprek.

Klanten over mijn VIP-Organiseer traject

Raymond Harmsen

Ik heb bij Kyra het Vip-Organiseer traject doorlopen en ben daar zeer tevreden over. Kyra begeleid je op een zeer professionele wijze door dit traject wat enorme inzichten en ideeën oplevert voor nu en zeker ook voor de toekomst. Ik vond het een inspirerend traject wat mij en mijn organisatie verder heeft geholpen. Er zijn praktische zaken die je snel en eenvoudig kunt oppakken en er zijn zaken die een langere voorbereidingstijd nodig hebben, waarin Kyra mij inmiddels ook verder heeft geholpen. Ik beveel Kyra daarom van harte aan!

Raymond Harmsen, Directeur - Nomax Project & partners

Nooit eerder ben ik iemand tegen gekomen met zoveel deskundigheid op het gebied van ondersteunende processen. In het VIP-Organiseer traject besprak ik met Kyra alle taken die nodig zijn om mijn bedrijf te laten draaien. Heel gestructureerd en diepgaand. Dankzij Kyra heb ik veel processen kunnen stroomlijnen of helemaal automatiseren, waardoor ik er nu veel minder tijd aan kwijt ben. Ik ben daar heel blij mee. Voor een groeiend bedrijf is dat volgens mij heel belangrijk.

Martin van Dam, Managing Partner - Group 7 b.v.