FAQ items aan het laden...
ARCHIEF – home2020-03-13T15:22:03+01:00

Hallo, ik ben Kyra

en ik gun iedere ondernemer de vrijheid en rust die sneller en slimmer werken met zich meebrengt.

  • Zodat je meer overzicht en rust krijgt
  • Zodat je meer tijd hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen
  • Zodat je kunt groeien met je bedrijf

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Organiseren kun je leren!
Ik help je met meer rust en vrije tijd

Organiseertips

Elke maand licht ik een tip van de sluier op hoe
je werkzaamheden beter kunt organiseren.

“Met plakken en knippen gaat het best snel”

Deze zin sprak een ondernemer die trainingen verzorgt voor diverse bedrijven, vorige maand tegen mij. We zaten samen op zijn kantoor waar wij de ‘backoffice’ van zijn bedrijf eens goed te bekeken tijdens een VIP-organiseertraject. De laatste tijd merkte hij dat de operationele zaken hem teveel tijd kostte en hij had mij gevraagd om ernaar te kijken en hoe dit efficiënter ingericht kon worden.

[activecampaign form=1]

Ervaringen van mijn klanten

Nooit eerder ben ik iemand tegen gekomen met zoveel deskundigheid op het gebied van ondersteunende processen. In het VIP-Organsieer traject besprak ik met Kyra alle taken die nodig zijn om mijn bedrijf te laten draaien. Heel gestructureerd en diepgaand. Dankzij Kyra heb ik veel processen kunnen stroomlijnen of helemaal automatiseren, waardoor ik er nu veel minder tijd aan kwijt ben. Ik ben daar heel blij mee. Voor een groeiend bedrijf is dat volgens mij heel belangrijk.

Martin van Dam, Managing Partner - Group 7 b.v.
Raymond Harmsen

Ik heb bij Kyra het Vip-Organiseer traject doorlopen en ben daar zeer tevreden over. Kyra begeleid je op een zeer professionele wijze door dit traject wat enorme inzichten en ideeën oplevert voor nu en zeker ook voor de toekomst. Ik vond het een inspirerend traject wat mij en mijn organisatie verder heeft geholpen. Er zijn praktische zaken die je snel en eenvoudig kunt oppakken en er zijn zaken die een langere voorbereidingstijd nodig hebben, waarin Kyra mij inmiddels ook verder heeft geholpen. Ik beveel Kyra daarom van harte aan!

Raymond Harmsen, Directeur - Nomax Project & partners

Kyra Lancee heeft van september 2017 tot en met juni 2018 gewerkt aan een handboek voor processen voor de WWZ Academie. Ik ben bezig om mijn bedrijf verkoopklaar te maken en dan is het handig als het bedrijf zoveel mogelijk onafhankelijk van jou kan draaien. Dan is het ook handig als er documenten met procedures en instructies liggen voor de opvolger. We zijn eerst aan de slag gegaan in een VIP dag om alles op een rijtje te krijgen wat nodig was. Daarna heeft Kyra interviews gehouden met mijn teamleden om hun werkzaamheden helder te krijgen. Alles is nu vervat in een aantal documenten die samen een handboek vormen.
Kyra is een fijn mens om mee samen te werken. Ze luistert goed naar je en heeft veel geduld. Begrijpt wat je zegt en vraagt zonodig na. Kyra, ik wil je heel hartelijk danken voor de samenwerking en zal je zeker aanbevelen bij collega’s als zij procesbeschrijvingen nodig hebben!

Anne Vrieze, Directeur - WWZ Consultancy
Ga naar de bovenkant